Hívjon minket! +36-30-468-9945

Ingyenes házhoz szállítás 450,000.- Ft vásárlás felett, az ország egész területén!

Cégünket a következő elérhetőségeken keresheti meg:

  • Cím: 2045 Törökbálint, Hosszúrét utca 1.
    VIV Center irodaház, földszint jobbra (nem tüzép :-))
  • Raktár: 200 méterre
  • Telefon: +36-30-468-9945
                    +36-30-638-3421
                    +36-30-373-1827
  • Email cím: vnv[kukac]vnv.hu
Amit sok vevőnk sokszor megkérdezett már...

Gyakran Ismételt Kérdések

Természetesen! Minden megrendelt áru házhoz szállítását meg tudja rendelni a fizetési folyamat során. Többféle szállítási opciót is felajánl a rendszer, válassza az Önnek leginkább megfelelőt.
Az ország egész területére kiszállítunk, sőt, amennyiben a megrendelésének bruttó összértéke eléri a 450,000.- Ft-ot, úgy a kiszállítás az Ön számára INGYENES!

Hááát… Egyes termékeket, néha és kivételes esetben igen.
A zsindely nem ilyen termék, súlya és a csomag sérülékenysége miatt ezt a futárszolgálatok és a posta nem tudja kezelni. Egy zsindely csomag súlya meghaladja a 30 kg-ot, ezért futárral való küldése nem lehetséges.
Amennyiben egy-két apróbb tartozékot vagy kiegészítőt kell vásárolnia, természetesen kiküldjük futárral, ha ez az ideális megoldás.

Üzletünkben történő áruátvétel esetén bankkártyával, készpénzzel és előre- vagy azonnali helyszínen történő átutalással tud fizetni.
Itt, a webáruházban jelenleg fizethet előre utalással (bár már alakul a SimplePay bankártyás fizetés is), illetve készpénzben, kiszállítás és áruátvételkor abban az esetben, ha a fuvarozást cégünk saját fuvareszközzel végzi.
Ha külső, gyűjtőfuvaros szállítási módot választott (mert az Ön fizikai elhelyezkedése és a rendelés mérete alapján ez volt a legkedvezőbb), úgy az átvételkori készpénzes fizetés nem lehetséges, mert a sofőr nem a mi alkalmazottunk.

Természetesen! Amennyiben megmarad bármilyen, nálunk vásárolt terméke, úgy azt sértetlen, bontatlan, gyári csomagolásban hozza vissza az eredeti vásárlás számlájával együtt, és mi visszatérítjük a vételárát!
Kérjük, csak olyan állapotú termékeket hozzon vissza, amit Ön is szívesen átvenne.
Fontos továbbá, hogy vásárlásonként (számlánként) egy alkalommal tudunk jóváíró számlát kibocsátani.

Önt megilleti a magyar törvények szerint az elálláshoz való jog. Amennyiben meggondolta magát, úgy 8 napon belül elállhat a vásárlástól, visszahozhatja az átvett termékeket és mi visszatérítjük a vételárat.
Itt is fontos kiemelni, hogy csak sértetlen, bontatlan, kifogástalan állapotban,  gyári csomagolásban visszaszállított termékeket áll módunkban visszavenni és hogy a visszaszállítás költsége Önt terheli.

Cégünk az IKO Sales International N.V. belga központú vállalat szlovákiai gyárában készült bitumenes tetőzsindelyeket forgalmazza. Az IKO pár évvel ezelőtt, zöldmezős beruházás keretében, az egyik amerikai gyárának pontos másolatát építette fel Senica-ban.
Ez a gyár a ma zsindely terén elérhető legmagasabb minőséget produkálja, termékei olyan megbízhatóak, hogy a gyár 5-15 év teljes, un. Platina Időszakot épített be garanciájába, ami teljes munkadíj- és anyag költség fedezetet jelent, ha esetleg gyártási hibás zsindely kerülne ki a piacra. Ez a garancia vállalás regyedülálló!

Igen. Bár a gyártó ajánlása az, hogy amennyiben ez lehetséges, tető alatt tároljuk a zsindely csomagokat, de ha nincs más megoldás, nyugodtan tárolhatjuk felrakásig az anyagot az udvaron is.
Nem fog neki ártani az eső, hó, fagy, hiszen ugyan ezek az időjárási hatások fogják érni az elkészült zsindely tetőt – a következő 30-50 évben.

A zsindely nagyon takarékos anyag, egy ügyes kezű mester gazdaságosan tudja felhasználni a keletkező hulladékot. Általánosságban elmondható, hogy a nettó számolt tető négyzetméter felületnél 5% – 15% -al több zsindelyt érdemes vásárolni.
Mitől függ, hogy 5% vagy 15%? A tető bonyolultságától. Ha az Ön tetője egyszerű nyeregtető, az 5% érvényes. Ha tornyos kastély, akkor számoljon 15%-al.
Mivel a megmaradt termékeket visszavesszük, nem érdemes kicentizni a vásárlást és később bosszankodni, hogy leáll a zsindely felrakás az utolsó pár tíz négyzetméteren, mert elfogyott az anyag.

További segítségre van szüksége?

Vegye fel velünk a kapcsolatot

Ingyenes házhoz szállítás

450,000.- Ft vásárlás felett!

Visszáru lehetőség

A megmaradt terméket visszavesszük

Akár 30 év garancia…

... benne a híres IKO Platina Időszak!

Biztonságos fizetés

SSL titkosított pénztár