Hívjon minket! +36-30-468-9945

Ingyenes házhoz szállítás 450,000.- Ft vásárlás felett, az ország egész területén!

Ereszcsatorna rendszer

Ereszcsatorna rendszer – műanyag, acél vagy horganyzott?

ÖN DÖNT! Válogasson kedvére, hasonlítsa össze a rendszereket, árakat, raktáron található színeket és válassza ki az Önnek leginkább megfelelő ereszcsatorna összeállítást.

Ereszcsatorna webáruház, ahol minden tartozékot és kiegészítőt megtalál, amire tetőjének tökéletes vízelvezetést biztosító rendszer kiépítéséhez szüksége lesz. Az első lépés, hogy eldöntse, svédacél, horganyzott acél vagy műanyag ereszcsatorna rendszerre lesz szüksége.

Ereszcsatorna rendszer összeállításához kér segítséget? HÍVJON! +36-30-638-3421

A ház éke a tető! Mindannyian ismerjük ezt az ősi mondást. És mennyire igaz! Ez az oka annak, hogy mindere kiemelt figyelmet fordítunk, ami a tetőnkkel kapcsolatos. Hiszen minden, amit a tetőnkbe beépítünk, hosszú időre hatással lesz annak működésére. Így a termék minősége döntően befolyásolja életünk minőségét a tetőnk alatt.
Ez az oka annak, hogy létfontosságú a megfelelő minőségű ereszcsatorna rendszer beépítése. Bár mindenhol kapható helyileg gyártott, horganyzott vagy egyéb ereszcsatorna, azonban kiváló minőséget szavatoló gyártó termékét vásárolni sokkal biztonságosabb és hosszú távú megoldás. Így nem kötünk kompromisszumot, tökéletes biztonságban lehetünk a legszélsőségesebb időjárási viszontagságok között is.

JB Ereszcsatorna festett acél, félkörszelvényű, 150-es - ereszcsatorna - zsindely.hu
KE Ereszcsatorna szöglet 90° külső, ereszcsatorna, zsindely.hu

Mi kell még hozzá? Teljes rendszer kínálat!

Az ereszcsatorna kiválasztása csak az első lépés. Ekkor eldöntjük, milyen rendszer mellett tettük le a voksunkat. Ezután jön a munka dandárja. Össze kell állítani a teljes ereszcsatorna rendszert az összes elemével, tartozékával. Ezek nélkül a rendszerünk nem lesz tökéletesen működőképes. Ehhez kínál ereszcsatorna webáruházunk teljes rendszer összeállítására alkalmas elemeket. Ezeket Önnek csak össze kell válogatnia, kosárba tenni és már élvezheti is tökéletesen működő vízelvezető rendszerét. 
Nem mindenki született ereszcsatorna szakértőnek. Ezért érthető, ha Önnek segítségre, tanácsokra, útmutatásra van szüksége a rendszer elemeinek összeválogatásához. Ezért vagyunk itt önnek!

ERESZCSATORNA RENDSZER SZAKÉRTŐNK: SZATMÁRY MARIANN +36-30638-3421

A teljes rendszer minden elemet tartalmaz, ami házának vízelvezetéséhez szükséges.
Megtalálja benne a függő ereszcsatornát (JB), az azt tartó kampókat, ami lehet szarufa tetejére hajlított (CJ) vagy homlokdeszkára szerelhető (CPU). A külső (KE) és belső (KI)  szögletekkel tud befordulni a tető sarkainál 90°-os szögben. Az ereszcsatorna toldó elem (BJ) tökéletes rögzítést és szigetelést biztosít a csatorna darabok találkozásánál. Nem szabad szilikonozni! A benne lévő gumitömítés tökéletes zárást biztosít!
A víz kifolyását az ereszcsatornából a betorkolló csonkon (RA) keresztül oldjuk meg. Az eresz lezárást univerzális lezáró elem (CU) biztosítja, amit gumikalapáccsal ütünk a helyére.
A „hattyúnyakat” két darab, 60°-os csőkönyök (CB) és egy megfelelő hosszra vágott lefolyócső közdarab (PB) segítségével alakítjuk ki.
A vizet a tetőről lefolyócsövekkel (BU) vezetjük le, amiket maximum 2 méterenként felfúrt csőbilincsekkel (BB) rögzítünk a falhoz. Amennyiben hordóba szeretnék vizet vételezni az ereszből, úgy építsünk be vízlopó elemet. (EC)
Alul szerelhetünk egyszerű kifolyó könyököt (CE) vagy csatornába vezető szűrőházat. (DEP)

A beépítés, felrakás menete

Ha megvan a csatorna, már csak a megfelelően szakszerű beépítésre kell figyelni! Ennél a rendszernél nem is lehetne egyszerűbbet találni a piacon! Ezért Ön is bátran belevághat a beépítésbe, hiszen nem lesz speciális szerszámokra vagy csak hosszas rutinnal megszerezhető szakértelemre szüksége. Ez a rendszer klikkes elemekből áll, szilikonra vagy egyéb tömítésre nincs szükség a beépítésnél. Azokat már az elemek tartalmazzák gumi tömítés formájában, ahol arra szükség lesz.
A felrakás menetéről elérhető online videó bemutató és írásos szerelési útmutató is.  

ERESZCSATORNA RENDSZER SZAKÉRTŐNK:
SZATMÁRY MARIANN +36-30638-3421

Csatornavas távolság

Az egyik legtöbbet feltett kérdés, hogy az eresz megfelelő teherbírásának kialakításához milyen távolságra kell szerelni egymástól a csatornavasakat. Ennek a kérdésnek a megválaszolása nem is annyira egyszerű, mint gondolnánk. Erre nem egy szám a válasz, hiszen minden tető és így minden ereszcsatorna rendszer más.
Azért természetesen nagy általánosságban elmondható, hogy a csatornavas távolság 80 cm vagy annál kisebb kell, hogy legyen. Ettől lefelé eltérhetünk, felfelé azonban nem tanácsos. Ennek oka, hogy a csatornavas távolság 80 cm-nél nagyobbra növelése már nem jelent megfelelő támasztékot az esővíz és/vagy hóteher megfelelő hordására.
Amennyiben szarufáink távolsága meghaladja a 80 cm-t, úgy homlokdeszka rögzítése szükséges. Erre a homlokdeszkára tudjuk aztán az ehhez kialakított csatornavasat rögziteni.

Ereszcsatorna tartó kampó oromdeszkához, barna | ereszcsatorna | zsindely.hu

RoofArt Scandic festett acél ereszcsatorna rendszer

Tetszőlegesen variálható, minden igényt kielégítő, prémium eresz. Könnyű szerelhetőség, hosszú élettartam, 15 év garancia, verhetetlen szakértelem, szaktanácsadás. Azonnali szállítás raktárról.

Ingyenes házhoz szállítás

450,000.- Ft vásárlás felett!

Visszáru lehetőség

A megmaradt terméket visszavesszük

Akár 30 év garancia…

... benne a híres IKO Platina Időszak!

Biztonságos fizetés

SSL titkosított pénztár