Hívjon minket! +36-30-468-9945

Ingyenes házhoz szállítás 450,000.- Ft vásárlás felett, az ország egész területén!

Általános Szállítási Feltételek

Szállítási feltételek

A webshop üzemeltetője a VNV Kft. Cégünk a megrendeléseket előzetes egyeztetés után törökbálinti telephelyéről teljesíti, a termékek készletének és a megrendelés helyének függvényében.

Megrendelését minden esetben írásban igazoljuk vissza, innentől ered cégünk kötelezettség vállalása. Visszaigazolásunkban közöljük az áru átvételének időpontját, házhoz szállítás megrendelése esetén annak várható időpontját.

A vásárolt termékek átvehetők hétköznap 8 és 15.30 között irodánk címén, amit a Kapcsolat menüpont alatt talál, illetve az ÁSZF oldalon.

Amennyiben megrendelését cégünk szállítja házhoz az Ön kérésére, úgy a szállítást végző fuvaros számára átadjuk a regisztrációja során Ön által megadott telefonszámot, így szállítás előtt/közben a gépjárművezető egyeztet Önnel a kiszállítás pontos idejéről és helyéről.

A sofőr rakodást nem tud végezni!

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a szállítás vállalása a termékeknek a megrendelő címére történő eljuttatását jelenti és így nem foglal magában gépi rakodást (daruzás, targoncázást) vagy kézi rakodást. A rendelt termékek lerakodása, ehhez megfelelő munkaerő biztosítása a Megrendelő feladata.

Bruttó 450.000.-Ft összegű megrendelés esetén a zsindelyt és kiegészítőit ingyenesen kiszállítjuk a Megrendelő által megadott helyre Magyarország területén, egy alkalommal, egy szállítási címre.

Bruttó 450.000 Ft  alatti megrendelés esetén egyedi szállítási díjat számítunk fel a termék mennyiségétől, súlyától, típusától, a szállítási cím távolságától függően. Erről a tervezett fuvarköltségről a megrendelőt minden esetben előre tájékoztatjuk, tényleges fuvarszervezés csak abban az esetben történik, amennyiben a vásárló az ajánlott fuvardíjat elfogadta!

FIZETÉSI MÓDOK – payment methods

A nálunk vásárolt termékek ellenértékét Ön a következő módokon tudja megfizetni:

 

a.) Készpénzben, cégünk irodájában a 2045 Törökbálint, Hosszúrét utca 1 szám alatt, a VIV Center Irodaház földszintjén.
b.) Bankkártya terminál használatával, 
cégünk irodájában a 2045 Törökbálint, Hosszúrét utca 1 szám alatt, a VIV Center Irodaház földszintjén.
c.) Előre utalásos banki fizetéssel előlegszámlánk ellenében.

d.) Bankártyával a https://zsindely.hu oldalon történő rendelés során a SimplePay rendszerén keresztül.

Szállítási és fizetési módok áttekintése

Alább összefoglaltuk, milyen szállítási és fizetési módok közül választhat. Nem minden szállítási mód mellett tud mindegyik fizetési módon fizetni, így hasznos lehet, ha áttekinti a lehetőségeket.

  • Személyes áruátvétel:

ebben az esetben Ön vagy megbízottja szállítja el a megrendelt termékeket törökbálinti raktárunkból. Természetesen ebben az esetben nincs szállítási költség.
Ebben az esetben a lehetséges fizetési módok: készpénz, bankkártya vagy előre utalás

  • Ingyenes házhoz szállítás:

Bruttó 450,000.- Ft kosárösszeg felett cégünk ingyenesen kiszállíttatja Önnek egy címre, egy alkalommal a megrendelt termékeket. Ehhez külső, gyűjtőfuvar szervező cég szolgáltatásait vesszük igénybe, amit az 5 munkanapon belül vállal teljesíteni. A lerakodáshoz szükséges erőforrásokat Önnek kell biztosítania, a sofőr nem tud részt venni a lerakodásban.
Ebben az esetben a lehetséges fizetési módok: bankkártya (webshopon, nem a sofőrnél) vagy előre utalás

  • Gyüjtőfuvaros házhoz szállítás:

Bruttó 450,000.- Ft kosárösszeg alatt, fuvardíj ellenében cégünk kiszállíttatja Önnek egy címre, egy alkalommal a megrendelt termékeket. Ehhez külső, gyűjtőfuvar szervező cég szolgáltatásait vesszük igénybe, amit az 5 munkanapon belül vállal teljesíteni. A lerakodáshoz szükséges erőforrásokat Önnek kell biztosítania, a sofőr nem tud részt venni a lerakodásban.
Ebben az esetben a lehetséges fizetési módok: bankkártya (webshopon, nem a sofőrnél) vagy előre utalás

  • Házhoz szállítás saját fuvareszközünkkel:

ebben az esetben cégünk alkalmazottja, saját sofőrünk szállítja ki Önnek a megrendelt termékeket. Ekkor lehetősége van arra, hogy fizetés előtt megtekintse az árut és csak azután fizesse ki. A lerakodáshoz szükséges erőforrásokat Önnek kell biztosítania, a sofőr nem tud részt venni a lerakodásban.
Ebben az esetben a lehetséges fizetési módok: készpénz (sofőrnek), bankkártya (webshopon, nem a sofőrnél) vagy előre utalás

  • Darus kocsis házhoz szállítás:

Budapesten és annak 40 km-es körzetében van lehetőség ennek a fuvartípusnak a kiválasztására.
Ebben az esetben a lehetséges fizetési módok: készpénz (sofőrnek), bankkártya (webshopon, nem a sofőrnél) vagy előre utalás

Természetesen bármely szállítási mód esetén tud fizetni készpénzben irodánkban, ahol megbeszéljük a későbbi kiszállítás időpontját.

Szállítási módKészpénzes fizetésBankkártyás fizetés
(üzletünkben)
Bankkártyás fizetés
(webáruházban)
Előre utalás
Személyes áruátvétel Törökbálinti üzletünkbenIGENIGENIGENIGEN
Ingyenes házhoz szállítás CSAK AZ ÜZLETÜNKBENIGENIGENIGEN
Gyűjtőfuvaros kiszállításCSAK AZ ÜZLETÜNKBENIGENIGENIGEN
Kiszállítás cégünk fuvareszközévelIGEN
sofőrnél is
IGENIGENIGEN
Kiszállítás darus kocsival
(BP és 40 km)
IGEN
sofőrnél is
IGENIGENIGEN

Ingyenes házhoz szállítás

450,000.- Ft vásárlás felett!

Visszáru lehetőség

A megmaradt terméket visszavesszük

Akár 30 év garancia…

... benne a híres IKO Platina Időszak!

Biztonságos fizetés

SSL titkosított pénztár