Hívjon minket! +36-30-468-9945

Ingyenes házhoz szállítás 450,000.- Ft vásárlás felett, az ország egész területén!

Vélemények – rólunk mondták

Vélemények zsindely témában – zsindely.hu

Vásárlóink visszajelzései mérhetetlenül fontosak számunkra. minden egyes vélemény, leírás azt mutatja meg, mennyire sikerült eltalálnunk vevőink elvárásait, úgy bonyolítottuk-e le a tranzakciót, ahogy azt vásárlónk eltervezte és elvárta, amikor bekopogott hozzánk. Ez egy nagyon bonyolult és hosszú folyamat, amely rengeteg módon romolhat el. Így nagyon meg kell dolgoznunk azért, hogy vásárlóink végül jó szájízzel, teljes elégedettséggel távozzanak cégünktől.

Jelen pillanatban a VNV Kft 5,0 (öt pont nulla) átlagos értékeléssel bír a Google keresőmotorban. Talán nem kell külön kiemelnünk, mennyire ritka az ilyen erős átlagos értékelés. Nagyon keményen dolgozunk azon, hogy ne csúszhasson be még egy 4 csillagos értékelés sem… 

Böngéssze végig elégedett vásárlóink véleményeit.

Köszönet a vevőszolgálatnak is!
Szalcer Alfred
tulajdonos
Rugalmas, vevőközpontú, gyors kiszolgálás. Amit megbeszéltünk az úgy történt. Az ajánlatuk zsindelyre verhetetlen volt, az áru sértetlenül megérkezett. Köszönjük!
Böröczki Csilla
Kedves Szatmáry Mariann! Az Önöktől vásárolt laminált zsindellyel és kiegészítőkkel készült el a családi házunk újra zsindelyezése, ami remélhetőleg hosszútávú megoldást jelent számunkra. Azért „ragadtam azonban tollat”, mert szeretném tájékoztatni Önt - és egyben megköszönni -, hogy az Ön által ajánlott, Kanya Miklós által vezetett kivitelező cég kifogástalan munkát végzett. Gyors, precíz, szép munkára törekednek, munkastílusuk kulturált, a kollégák összeszokott módon dolgoznak, intelligens módon kommunikálnak. Sok kivitelezővel álltam már kapcsolatba, de ritkaság, hogy utólag ilyen véleményt formáljak. Bátran ajánlom Őket másoknak is.
Éliás Sándor
Közel 200 m2-es tetőcseréhez vásároltuk tőlük az alapanyagokat. Az áraik messze nekik voltak a legkedvezőbbek. A kommunikáció a fizetésről és szállításról kielégítő volt. A szállítmányozó partnerük rugalmas, pontos és barátságos volt. Csak pozitív tapasztalataim vannak.
Hegedüs Gergely
Jó árak. Kedves kiszolgálás, és nem utolsó sorban értik a dolgukat.
Torma Vince
Egy kis 20 m2-es melléképületre kerestem tetőt és csatornát. Neten sokan kínálnak tetőfedő anyagot és csatornát, de a gyakorlatban rendelni kell és várakozni mire szállítani tudnak. A zsindelyáruház viszont valóban azt nyújtja, amit ígér. Van raktárkészletük és mellé udvarias hozzáértő értékesítésük. Nagyon jó a weboldaluk csatornára és zsindelyre is, ennél már csak a személyes tanácsadás volt magasabb színvonalú. A legfontosabb, hogy mindent meg lehet nézni helyben, mindenből van mintadarabjuk, amit kézbe lehet venni. Nagyon jó tanácsokat kaptam és ezek alapján helyben meg is rendeltem mindent (a tetőhöz szükséges bádogos termékeket is), amit a közeli raktárból el is tudtam vinni. Már nem volt meglepő, hogy a raktáros is udvarias volt. Ajánlom mindenkinek a céget!
Turner Gábor
Ma voltam nagyon készségesek voltak mindenkinek csak ajánlani tudom
Ati koma
segítőkészek, lelkiismeretesek, rugalmasak, nagy a választék
Gebri Ákos
Széles választék, kulturált, gyors kiszolgálás. Ami hátrány: drága házhoz szállítás, az ipari park eldugott helyén nehéz a megtalálásuk. (GPS segítségével is)
Vári László
A keresett zsindely legkedvezőbb árai okán találtam a cégre. Kedvező árak mellé igazi "vérprofi" kiszolgálást is kaptam. Mariann-nak külön köszönöm a tanácsokat és a logisztikai kihívásra született megoldását, de a szállító kolléga megbízhatósága, pontossága is kellett, hogy egy újabb maximálisan elégedett vevővel legyenek gazdagabbak.
Szigeti Zsolt
Legjobb árakon, nagyon rugalmasan és kedvesen szolgálnak ki. Élmény volt tőlük rendelni.
Fekete Tibor
Nagyon kellemes, mindig mosolygós vidám csapat. Gyors ügyintézés, segítőkész és zökkenőmentes hozzáállás. Kedves Mariann ezúton is köszönöm segítségét!
O.-W. Gergely
Mindenben segítőkészek és szakmailag is hozzáértők voltak. Szombaton (munkanap) bár nem voltak hivatalosan nyitva de bejötek a boltba és megoldották a problémánkat, hogy hétvére be tudjuk fejezni a tetőnket. Az külön köszönet, hogy mosolygósak és maximálisan az úgyfélre koncentrálnak (mondjuk pénteken a vásárlásnál is ezt tapasztaltam). 5 csillag. Mindenkinek csak ajánlani tudom és fogom is.
Németh László
Kedves, segítőkész csapat
Kállay-Nyeste Dániel
Végtelenül kedves, udvarias kiszolgálás. Saját hibámból kellett terméket cserélni, rugalmasan kezelte a cég. Nyugati színvonalú kiszolgálás a raktárban. Mindent összevetve kiváló.További sok sikert kívánok a cégnek.
Vadnai Róbert
Weben találtam meg célirányosan a céget. Nem szakemberként is maximális figyelmet és segítséget kaptam. Mindenki nagyon kedves és segítőkész volt! Bárcsak minden vállalkozás így működne. A munka során is kérdezhettem telefonon. Korrekt kalkuláció, korrekt árak, maximális segítőkészség és kedvesség, jókedv! A megmaradt és bontatlan termékeket minden probléma nélkül visszavihettem! Köszönök mindent! Ajánlani fogom mindenképp Önöket!
Pierre Vespa
Kedves, figyelmes és pontos kiszolgálás.
Egedi Sándor
Weben keresztül találtam a cégre. Árban és szállításban a legjobbak voltak országosan. Leadott rendelésem után a kommunikáció magas fokú volt. Rendkívül precízek, és lelkiismeretes a csapatuk. Kérésükre egyeztettünk duplán a kivitelezővel és utána minden ment simán. Beígért szállítás akkor történt amikor kértem. A sofőrök tényleg hívtak várható érkezést megadva és rendesek voltak, kulturált megjelenéssel társítva. Jó döntés volt bennük megbízni!
Bartha Norbert
Minden túlzás nélkül mondhatom, hogy a felújításunk eddigi legjobb része a zsindely megrendelése volt! Itt a szakértelem párosul a mérhetetlen odafigyeléssel és precizitással. Az első pillanattól az utolsóig soha nem várt törődéssel segítették a rendelés folyamatát, mindezt meglepően kevés helyen tapasztalt jókedvvel. Remélem, hogy még sok Hozzátok hasonló szakemberrel találkozom majd a munkálatok során és ha ez így történik, akkor az építkezés nem fáradtság, hanem örömteli munka lesz 🙂
Tóth Bernadett
Imádtam Mariannál vásárolni. Szeretem, ha nem egy robot szolgál ki. Azt még jobban szeretem, ha mosolyognak is rám, azt meg nagyon szeretem, ha ilyen csinos csajok teszik mindezt.
Eagla Six
Kedves, udvarias kiszolgálás. Jó árak, nagy választék.
Grécs György
Nagyon ritka, hogy a mai világban egy cég vevőventrikus. Mind e-mailben, telefonon és személyesen is nagyon segítőkészek voltak, és egy percig sem éreztették velem, hogy nem értek hozzá. Tipikusan az a hely, ahonnan a vásárló jó érzéssel távozik és teljes mértékben úgy érzi, hogy maximálisan azt kapja a pénzéért amit elvár. Ha lehetne 6 csillagot adnék!
Csécsi Dániel
Teljes tetőfelület újrazsindelyezéséhez vásároltam itt meg a szükséges anyagokat, sokszori telefonos egyeztetést követően! Hozzáértés és segítőkészség, leginkább így tudnám jellemezni az eladókat!
Vass János
Korrekt ügyintézés, gyors és pontos szállítás. Ami számomra nagyon fontos volt, hogy telefonon is el lehetett a céget érni, segítőkészek voltak, rugalmasak. Végre nem gépekkel és automatákkal lehetett kapcsolatot tartani hanem értelmes, segítőkész emberekkel. Köszönöm szépen.
Sali Róbert
Gyors ügyintézés, az átvevőhely/raktár kb 300m-re van az irodától.
Bakos Ernő
OSB lapokat, zsindelyt vásároltunk a cégtől. Telefonos egyeztetés során segítőkészek, hozzáértőek voltak. Ha valaminek utána kellett nézni, utána néztek és igéretuknek hiven vissza is hivtak. A szállitásra befoglalt idopontot napokig tartották, igy mire a rendelés realizálodott másnap már hozták is az anyagot. A szállitás az előre megigért idosávban történt. Fizetés rugalmasan. Kocsi megkérkezésekor átutalással, igy (elso) vásárlás elott nem kellett (ismeretlenül) se elore utalni, se egy rakat pénzt kivenni a bankbol. Nem szeretnék többet épitkezni, de ha valamiért mégis kéne a zsindelyt és OSB lapokat már tudjuk honnan fogjuk venni! 🙂
Wendhadt Tamás
Mindenki kedves tudják hogy mit csinálnak jók az árak
Szabó Misi
Zsindelyt és alátétlemezt vásároltunk a cégtől. Szatmáry Mariann volt a mi segítségünre. Kifogástalan, kedves, remek intézkedését köszönjük. A szállítást is Ő szervezte meg. Káldi Balázs jó választása volt, a havas domboldalt az udvaromban leküzdötte. Az ügylet flottul lezajlott. Köszönöm.
Csabafi Csaba
Maximálisan segítőkész és kedves kiszolgálás, korrekt árak.
Matyasi Domonkos
Kiemelkedően kedves, segítőkész csapat! Időt, energiát nem kímélve próbálnak segíteni és mindent megtesznek azért, hogy a vevő elégedett legyen még abban az esetben is, ha csak nagyon kevés dolgot vásárol náluk. Csak ajánlani tudom őket mindenkinek!
Grenczer Ria
Már telefonon keresztül is nagyon kedves, udvarias felvilágosítást kaptam. Nemkülönben pozitív tapasztalataim voltak az irodában és a raktárban is, pedig nagyon kis tételt vásároltam. Gyors, udvarias kiszolgálás és az ár is kedvező volt. Ajánlom a céget mindenkinek.
Siklósi László
Egy hónapja rendeltem tőlük zsindelyt, OSB-t, szögeket, stb. Nagyon kedves, segítőkész hölgyek a telefonnál. A termékek a megbeszélt időpontban , hiánytalanul megérkeztek. Üdv : mr.zsozsesz
mr.zsozsesz
Mindenkinek csak ajánlani tudom a céget. Mind árak, mind ügyintézés és szakmai hozzáértés terén (Szatmáry Mariann). Továbbá még a szállítás és a szállító is profi! Ha valakinek zsindelyre van szüksége és korrekt, gyors, pontos, megbízható partnert keres ehhez, akkor jó helyen jár!
Veszelovszky Zoltán
Gyors pontos kiszolgálás. Jó árfekvésű bolt.
Kiss Attila

A vásárlói vélemények eredetileg a Google oldalán kerültek publikálásra vásárlóink által. Itt csak a vélemények megadása során  önkéntesen megadott publikus adatokat (név) közöljük újra.

Ingyenes házhoz szállítás

450,000.- Ft vásárlás felett!

Visszáru lehetőség

A megmaradt terméket visszavesszük

Akár 30 év garancia…

... benne a híres IKO Platina Időszak!

Biztonságos fizetés

SSL titkosított pénztár