Number One téglány zsindelyek

Number One 3T téglány IKO zsindely kategória a zsindely.hu webáruházban
Show Filters

Mind a(z) 4 találat megjelenítve

Mind a(z) 4 találat megjelenítve

Number One 3T téglány zsindely kategória

Olcsó zsindely – alacsony zsindely ár

A Number One 3T téglány zsindely elsődleges tulajdonsága, hogy ez a piacon kapható egyik legalacsonyabb árú, olcsó zsindely terméke. Amikor a zsindely ár a meghatározó döntési tényező, akkor az IKO Number One termékcsalád kerül a legtöbbször képbe. Hódfarkú vágási formában gyártott testvére, a Number One Biber zsindely azonos árban, de a hagyományos hódfarkú zsindely megjelenésével kerül forgalomba.

Gazdaságosság garantált

Azonban az olcsó zsindely esetén sem szabad megfeledkeznünk a biztonságról, hiszen tetőnk elsődleges funkciója a biztonságos vízzárás és ezzel otthonunk védelme. A Number One 3T téglány zsindely esetében a gyártó IKO Sales 5 éves garanciát vállal, ezzel biztosítva, hogy Ön akkor sem marad védelem nélkül, ha a zsindellyel esetleg valami probléma adódna ezen az időszakon belül. Ezt a terméket amortizált, időarányos pénzvisszatérítési garancia jellemzi.

Hatékonyság felsőfokon – Number One téglány zsindely

A Number One 3T téglány zsindely azért is az egyik leggazdaságosabb termék a zsindely piacon, mivel ebből a téglány zsindelyből alakítható ki a kezdősor elem, illetve a gerinc fedése is. Amennyiben fonott vagy vágott vápát készítünk, ebben az esetben ide sem kell extra anyagot vásárolnunk, hiszen a zsindelyből ez is kialakítható.

Ha olcsó zsindely után kutat, ha az alacsony zsindely ár a cél, ha emellett garanciális lefedettséget is szeretne kapni és az egyik leggazdaságosabb zsindely felrakási technológiát követné: a Number One 3T téglány zsindelyt keresi!