Zsindelyek

IKO bitumenes zsindelyek kategória
Itt találja meg az IKO zsindelyek sokféle szín- és vágási forma variációját, különböző elrendezésben. Böngéssze végig a téglány-, hódfarkú-, laminált– vagy öntapadó, esetleg modifikált zsindely kategóriákat és válogasson kedvére!

IKO zsindely kategória a zsindely.hu webáruházban
Show Filters

1–24 termék, összesen 84 db

1–24 termék, összesen 84 db

IKO bitumenes zsindelyek kategóriája…

…ahol minden zsindelyt megtalál, amire tetőjének megépítéséhez szüksége lehet. Rengeteg szín- és vágási forma közül választhat!

Kinek a zsindelyeit találja itt?

Cégünk kizárólag az IKO Sales International által az Európai Unióban gyártott zsindelyeket forgalmazza, ezzel biztosítva azt a minőséget, számon kérhetőséget, amit igazán egy EU-s gyártó tud garantálni egy EU-s állampolgárnak. Beszállítónk magyar leányvállalata 1997-óta van jelen közvetlenül a honi zsindely piacon és évtizedek óta híres arról, hogy ötvözni tudja az alacsony zsindely ár és a kiváló minőség sokszor nehezen összeegyeztethető elvárásait.

Miért az IKO mellett törtünk pálcát?

Piacvezető európai zsindely márkaként az IKO élen jár a termékfejlesztésben, amit mi sem mutat jobban, mint ennek a kategóriának a sokszínűsége. Talán nincs is más olyan gyártó, aki fel tud vonultatni minden zsindely fajtát, legyen az oxidbitumenes zsindely vagy modifikált, készüljön téglalap, hódfarkú, háromszög vagy méhsejt vágási formában vagy tartozzon akár a design zsindelyek exkluzív családjába, mint a laminált zsindelyek top minőségi kategóriája.
Ez a hihetetlen diverzitás adja a választás határtalanságát az IKO zsindely esetében: aki ezek közül nem tud választani, az nem zsindelyt szeretne felrakni a tetőjére…

IKO zsindely – és ami még kell | OSB, alátétlemez, szellőzők

Bár az IKO zsindelyek adják a tető vízzárását és külső megjelenésének esztétikumát, a teljes rendszer számos egyéb, fontos tartozék, rendszer elem gondos összeválogatásából és alkalmazásából áll össze tökéletesen működő egésszé. Ezek az elemek a rendszer jól átgondolt és megtervezett tartozékai, amelyek szükségesek ahhoz, hogy az elkészült IKO zsindely tető tökéletesen betöltse feladatát: hosszú évtizedeken át biztosítson az Ön otthonának, családjának, értékeinek tökéletes védelmet.
A rendszer elemei egymást erősítve, támogatva teszik lehetővé, hogy a bitumenes zsindely tető a tőle elvárt leghosszabb élettartamot tudja nyújtani.

Nagyon fontos ezért, hogy minden szükséges rendszer tartozékot beletegyünk a szerkezetbe, ezzel hozva létre a tökéletes zsindely rétegrendet. Az OSB faháncslemez, a szellőzők különféle változatai, a zsindely alátétlemez, a ragasztó, hófogó, bádogok mind azért kerültek kifejlesztésre, hogy a zsindelytető tökéletesen betöltse funkcióját.

Amennyiben bizonytalan abban, hogy az Ön tetőjének mely tartozékokra van szüksége, hívjon minket bizalommal, és szaktanácsadóink végigvezetik Önt a választás folyamatán, támpontot nyújtanak évtizedes tudásukat az Ön szolgálatába állítva azzal kapcsolatban, mely elemekre van és – igen, ez is gyakran megesik- mely elemekre nincs szükség az Ön esetében.

ZSINDELY FORRÓDRÓT: +36-30-468-9945

A választás egyszerűsége

A „Zsindelyek” kategóriájában a navigáció nem is lehetne egyszerűbb. Választhatja egyszerűen az Önt érdeklő alkategóriát vágási forma szerint a lap tetején található képekre kattintva (mint pl. „Téglány zsindelyek” vagy „Laminált zsindelyek”), ekkor egy alkategória lapra jut, ahol az abba tartozó termékcsaládok szerint tudja tovább szűkíteni a keresését.

Ebben a „Zsindelyek” főkategóriában is tudja szűkíteni az itt megjelenő és az Ön érdeklődésére számot tartó zsindelyek körét a bal oldalon található szűrők használatával. Itt beállíthat ársávot, amin belül érdekli Önt a bituzsindely kínálat és/vagy beállíthatja, hogy milyen garanciális idővel kell rendelkeznie a zsindelyeknek, ami közül Ön ki szeretné választani a megfelelőt.

Egy érdekes választási lehetőséget kínál a címkefelhő, ahol egy-egy címkére kattintva az azzal ellátott termékeket szűri le Önnek a rendszer. Kattintson például a „zöld” feliratú címkére és böngésszen az összes zöld termékünk között, legyen az zsindely, vápalemez vagy pontszellőző.

Böngésszen kedvére IKO zsindely kínálatunkban és válasszon IKO zsindely tetőt – egy életre!