Velux tetőtéri ablakok

Velux tetőtéri ablakok ma már szinte minden beépített tetőtérben találhatók. A Velux olyan márkanév lett, amely megkerülhetetlen, ha tetőtéri ablakról beszélünk. Alsó- és felső kilincses tetőtéri ablak, motoros redőny, automata vezérlésű tetőablak… és több!
Hívja Velux szakértőnket:
Szatmáry Mariann +36-30-638-3421

Velux tetőtéri ablak kategória | zsindely.hu
Show Filters

Mind a(z) 2 találat megjelenítve

Mind a(z) 2 találat megjelenítve

Bár zsindely webáruházunkban egyenlőre csak korlátozott választékban kínáljuk a Velux tetőablakokat, de készleteinket folyamatosan bővítjük vásárlóink igényei alapján. Az itt található tetőablakok kiválasztása során a legördülő méretválasztékból tudja kikeresni az Önt érdeklő tetőablak méretet, majd ezt kiválasztva rögtön jelzi a rendszer, hogy az adott méret és típus van-e raktáron.

Szintén ebben a kategóriában találja a Velux tetőtéri ablakok zsindelyes beépítő keret termékeit is.

Nem találta meg azokat a Velux tetőtéri ablakokat, amiket keresett? Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hiszen bármely terméket beszerezzük Önnek, amely a Velux katalógusában található.

Velux szakértőnk, Szatmári Mariann a +36-30-638-3421-es telefonszámon érhető el. Keresse bátran telefonon, emailen szakértőnket, aki mindenben megválaszolja Velux tetőtéri ablakokkal kapcsolatos kérdéseit, összekötő szerepet játszik a Velux gyár és Ön között, értesíti Önt a tetőablakok várható gyártási és szállítási idejéről. Komplett ajánlatot készít, akár csak a Velux tetőtéri ablakokról, akár a zsindely, ereszcsatorna és Velux ablak kombinációról is.

A Velux által jelzett szállítási idő azokra a termékekre, amik esetleg nincsenek raktárunkban, kb. 4-5 hét. Kérjük, ezt vegye figyelembe rendelésének leadásakor. Természetesen mindent megteszünk, hogy a Velux tetőtéri ablakok alapmodelljeiből a  népszerű méreteket raktáron tároljuk, de tekintettel a gyártó rendkívül széles termékskálájára, természetesen lehetetlen lenne minden tetőablakot tartanunk.

Velux tetőtéri ablakok és IKO zsindely – a tökéletes kombináció tetőfedési projektjének kivitelezéséhez!