OSB lap

OSB lap zsindely alá ideális fogadó felület.

OSB használható szerkezet építési feladatokhoz könnyűszerkezetes házaknál,  falak burkolására, födém készítésére.  Innen ered sokoldalúsága, az OSB lap népszerűsége.

OSB lap kategória a zsindely.hu webáruházban
Show Filters

Mind a(z) 8 találat megjelenítve

Mind a(z) 8 találat megjelenítve

OSB lap

OSB lap | 15 mm vastag | felhasználás, beépítés | zsindely.hu Az osb lap zsindely alá mára általánosan elfogadott hordozó felület. Egyenletes, sima felszíne, merev, tartós. Így szerkezete és egységes gyártástechnológiája biztos, stabil teherhordó felületet biztosít a bitumenes zsindely fedés alá. Ez olyan előnyökkel jár, amelyeket a hagyományos deszkázat nem feltétlenül képes biztosítani.

Áruházunkban több gyártó termékét is forgalmazzuk. Mivel a legtöbb osb gyártmány hasonló tulajdonságokkal rendelkezik, így nincs számottevő különbség köztük. Vagyis a használt anyag minőségében, teherbírásában vagy bármely más technikai paraméterében nem térnek el nagyon egymástól. Természetesen minden, általunk forgalmazott faháncs lemez rendelkezik az EU által előírt igazolásokkal (CE jelölés). Szintén megfelelnek az Európai Szabvány vonatkozó előírásainak. (EN 13986)

OSB lap zsindely alá = OSB3

Ezek a faháncs lemezek 1-től 4-ig történő besorolást kapnak. Ezek közül a 3-as a mérsékelten vízálló osb. Ez a típus ellenáll a beépítés során a csapadéknak. Tehát ez a kültéri használatra gyártott OSB3. Természetesen nem szabad hosszú ideig kitenni az elemeknek, óvjuk állagát vízzáró zsindely alátétlemezzel.

Méretek

Raktárról, azonnal átvehető a 12 mm vastag és a 15 mm vastag osb lap méret. Minden más méretet (pl. 18 mm vastag) rendelésre tudunk szállítani. Nagy táblás és nút-féderes változatban is gyártják.

OSB lap forródrót: +36-30-468-9945

Elérhető méretek, táblakiosztás

Normál tábla (1,25 m x 2,5 m = 3,125 m2)Nút-féderes tábla (0,625 m x 2,5 m = 1,5625 m2)
6 mm
——
8 mm——
10 mm——
12 mm
12 mm NF
15 mm15 mm NF
18 mm18 mm NF
22 mm22 mm NF
25 mm25 mm NF