Hívjon minket! +36-30-468-9945

Ingyenes házhoz szállítás 450,000.- Ft vásárlás felett, az ország egész területén!

Zsindely tető kalkulátor – zsindelytető számítás

Tető kalkulátor, ami kiszámítja Önnek zsindely anyag igényét

Zsindely tető kalkulátor – Számítsa ki a zsindelytető anyagigényét online, gyorsan, ingyenesen. Nyomtassa ki, kérjen ajánlatot.

A tetőkalkulátor egy olyan eszköz, amivel bárki könnyedén kiszámíthatja, mennyi zsindely, alátétlemez, OSB lap, szög, szellőző, hófogó, ragasztó, eresz- és oromszegély lemez szükséges ahhoz, hogy tetője tökéletes legyen.

Tetőalkulátorunk használatával biztos lehet abban, hogy nem felejti el ezt vagy azt a tartozékot és abban is, hogy a számított mennyiségek elegendőek lesznek a projekthez, nagy mennyiségű maradék nélkül.

Amennyiben mégis megmaradna valamennyi a vásárolt termékekből, ne csüggedjen: a sértetlen és bontatlan gyári csomagolású anyagokat visszavásároljuk Öntől!

Válasszon az Ön házának, tetőjének megfelelő képre kattintva, és már kezdhetjük is a számolást!

A zsindely kalkulátor használata

Négy egyszerű lépésben tudja kiszámítani a zsindelytető anyagigényét:

 1. Válassza ki az Ön tetőjéhez leginkább hasonló tetőformát az alábbi képek közül, a képre kattintva – ez az adott tető kalkulátor oldalára viszi Önt
 2. Mérje le a tető méreteit a piros nyilakkal jelzett helyeken
 3. Ezeket az adatokat a megfelelő betűjellel ellátott beviteli mezőkbe írja be, illetve válassza ki a zsindely típusát  – ÉS…
 4. Az elkészült, komplett, minden zsindely tartozékot a megfelelő mennyiségben tartalmazó bevásárló listát nyomtassa és/vagy emailezze el részünkre.

Mi történik ezután? Kollégánk nagyon rövid időn belül megkeresi Önt az emailben megadott elérhetőségen és egyeztet Önnel a zsindely színéről, minőségéről, a tartozékok típusáról, stb. Majd egy komplett, aktuális ajánlatot készít Önnek a felmérés alapján.
Így biztos lehet abban, hogy egy tökéletesen számolt zsindelytető lesz a jutalma!

Kattintson az Ön tetőjéhez legjobban hasonlító tetőt ábrázoló képre az alábbi választási lehetőségek közül:

Tető kalkulátor oldal | Félnyeregtető kalkulátor | zsindely.hu
Félnyereg tető kalkulátor
Tető kalkulátor oldal | Sátortető kalkulátor | zsindely.hu
Sátortető kalkulátor
Tető kalkulátor zsindely anyagigény számítás | Nyeregtető | zsindely.hu
Nyeregtető kalkulátor
Tető kalkulátor oldal | Kontyolt tető kalkulátor | zsindely.hu
Kontyolt nyeregtető kalkulátor
Tető kalkulátor oldal | Kontyolt nyeregtető kalkulátor | zsindely.hu
Csonkakontyolt nyeregtető kalkulátor
Tető kalkulátor oldal | "L" nyeregtető kalkulátor
"L" nyeregtető kalkulátor
Tető kalkulátor oldal | Kontyolt "L" nyeregtető kalkulátor
Kontyolt "L" nyeregtető kalkulátor
Tető kalkulátor oldal | "T" nyeregtető kalkulátor
"T" nyeregtető kalkulátor
Tető kalkulátor oldal | Kontyolt "T" nyeregető kalkulátor
Kontyolt "T" nyeregető kalkulátor

Még ennél is bonyolultabb zsindelytető?

Sebaj! Küldje el kollégáinknak emailben házának homlokzati tervrajzait és mi pontosan kiszámoljuk, miből mennyire lesz szüksége. Fontos, hogy ne a felülnézeti rajzot vagy a metszeteket ossza meg velünk, hanem a négy égtáj felől rajzolt homlokzat tervrajzait, amelyek méretvonalakat is tartalmaznak.

A zsindely tetők manapság már nagyon tagoltak, összetett geometriával rendelkeznek. A bitumenes tetőzsindely hallatlanul nagy előnye a könnyű alakíthatóság. Egy egyszerű zsindely szike segítségével a legbonyolultabb tetősíkot is tökéletesen fedő zsindely darab vágható, ami a hagyományos tetőfedő anyagok nagy többségéről nem mondható el. Ám ez a bonyolultság nem feltétlenül jelentkezik nagyobb anyag veszteségben. A zsindely hálás természete lehetővé teszi, hogy az egyik oldalról levágott „hulladék” zsindelyt egy másik célra felhasználhassuk.

Ennek a hihetetlen gazdaságos felrakásnak és alacsony selejt aránynak a zászlóshajója a laminált zsindely család, a Cambridge Xpress és Cambridge Xtreme 9,5° zsindelyek. Ezeknél a típusoknál minden, 15 cm-nél szélesebb nyesedék felhasználható, így szinte veszteség nélkül alakíthatók ki a legbonyolultabb tetőgeometriák is.

A jó hír: tető kalkulátor programunk mindezeket a paramétereket figyelembe veszi, amikor a különböző tetőgeometria/zsindely párosítás anyagigényét számolja. 

És ha már megvan a zsindely, a tartozék és a szerszám is… akkor már csak a zsindely felrakás minőségére kell nagyon nagy figyelmet fordítani. Társoldalunkon olvashat egy kiváló összefoglalót a zsindely felrakás menetéről. Honlapunk blogbejegyzésében foglaltuk össze a legvégzetesebb zsindely felrakási hibák jegyzékét, ami szintén tanulságos olvasmány. Amennyiben zsindely felrakás videót szeret nézegetni, úgy a zsindely felrakás mikéntjét megtekintheti másik weboldalunk blogbejegyzésében. A cégünk által forgalmazott zsindely gyártója, az IKO Sales Youtube csatornája is hasznos információ forrás.

2 comments

 1. Biro Imre

  Üdv! Szeretnék árajánlatot kérni az alábbi termékekre. 70 nm zsindely-70nm 18-as osb lap,és 8 doboz zsindely ragasztó..Köszönjük

  1. Kedves Imre!

   Köszönjük megkeresését!

   Intézzük az ajánlatot, amelyet emailben fogunk megküldeni Önnek!

   Üdvözlettel,

   Czidor Andrea

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

4 + 11 =

Ingyenes házhoz szállítás

450,000.- Ft vásárlás felett!

Visszáru lehetőség

A megmaradt terméket visszavesszük

Akár 30 év garancia…

... benne a híres IKO Platina Időszak!

Biztonságos fizetés

SSL titkosított pénztár