Superglass téglány zsindelyek

Superglass 3T téglány IKO zsindely kategória a zsindely.hu webáruházban
Show Filters

Mind a(z) 18 találat megjelenítve

Mind a(z) 18 találat megjelenítve

Superglass 3T téglány zsindely kategória

Olcsó zsindely – kiváló zsindely ár + minőség

A Superglass 3T téglány zsindely olyan olcsó zsindely, amely ugyanakkor már minőségi elvárások tekintetében is képes felvenni a versenyt az olyan, komolyabb termékekkel, mint a laminált vagy  modifikált zsindelyek. Természetesen nem állítjuk, hogy ugyanazt várhatjuk el a Superglass 3T téglány zsindelytől, mint egy prémium kategóriás, modifikált vagy laminált zsindelytől, de ez a kategória már egy lépés a jobb minőség felé és kiváló kompromisszum az ár / érték arány tekintetében.

Gazdaságosság garantált

Azonban az olcsó zsindely esetén sem szabad megfeledkeznünk a biztonságról, hiszen tetőnk elsődleges funkciója a biztonságos vízzárás és ezzel otthonunk védelme. A Superglass 3T téglány zsindely esetében a gyártó IKO Sales 15 éves garanciát vállal, amiből 5 év IKO Platina Garanciális időszak. Ez azt jelenti, hogy amennyiben 5 éven belül esetleg gyártási hibából adódó beázás keletkezne a tetőjén, az IKO gyár térítésmentesen leszedi a hibás zsindelyt, felrakja a cserét, elszállítja a törmeléket – mindez Önnek egy fillérjébe sem kerül.

Hatékonyság felsőfokon – Superglass téglány zsindely

A Superglass 3T téglány zsindely azért is az egyik leggazdaságosabb termék a zsindely piacon, mivel ebből a téglány zsindelyből alakítható ki a kezdősor elem, illetve a gerinc fedése is. Nem csak a saját gerince: az összes laminált zsindely gerincét ebből a zsindelyből alakítjuk ki.
Amennyiben fonott vagy vágott vápát készítünk, ebben az esetben ide sem kell extra anyagot vásárolnunk, hiszen a zsindelyből ez is kialakítható.

Superglass téglány zsindely – az IKO színkavalkád

Nincs még egy olyan zsindely típus, amelyik ilyen széles színskálával készülne az IKOnál. A Superglass téglány zsindelyek a hagyományos színeken kívül a laminált zsindelyek, a Cambridge Xpress és Cambridge Xtreme 9,5° zsindelyek 7 gyönyörű színében is készülnek, tekintettel arra, hogy a laminált zsindelyek gerincelemét is ebből a termékből alakítják ki.
Ez az összesen 13 szín olyan választékot kínál, amiből a legkényesebb érdeklődő is bizton tud választani.

Ha olcsó zsindely után kutat, amely robosztus garanciával és az ezt jelentő biztonsággal párosul és az egyik leggazdaságosabb zsindely felrakási technológiát követné: a Superglass 3T téglány zsindelyt keresi!