Hívjon minket! +36-30-468-9945

Ingyenes házhoz szállítás 450,000.- Ft vásárlás felett, az ország egész területén!

Rólunk

Pár szóban arról, kik vagyunk, honnan jöttünk, mit csinálunk és hóvá szeretnénk eljutni...

A kezdetek

Kalandunk 2004-ben kezdődött

A külkereskedelem és a disztribúció világából érkeztünk és azt tapasztaltuk, hogy az építőanyag kereskedelemben még nem evidencia a vevő mindenhatósága, a kiszolgálás és nem csak a forgalmazott anyagok prémium minősége.  Azt a színvonalat, hozzáállást, ami külföldi partnereinkkel tárgyalva egyértelmű és megszokott volt, azt vásárlóként nem mindig tudtuk tetten érni… 

Tárgyaló szoba
Emberek a metrón
... a folytatás...

Fókuszban a Vevő = Ön

Így aztán arra jutottunk, hogy van létjogosultsága egy olyan építőanyag kereskedő cégnek, ahol a fókuszban a vevő áll, nem csak szlogenek és hangzatos közhelyek szintjén, hanem a szó leghagyományosabb értelmében: számunkra az hajtja a legnagyobb hasznot, ha teljesen vevőink felé fordulva, igényeiket a legteljesebb mértékben kielégítve végezzük munkánkat. 

... a jelen

Csapatmunka - sikerünk titka

Ez a filozófia annyira átitatja cégünket, hogy a folyamatos bővülés során is olyan csapattagokat vonzottunk be, akik makulátlanul magukévá tették ezt a gondolkodást. Minden új érdeklődő egy új helyzet, amit szeretnénk megismerni, értékelni majd az erre a helyzetre legjobban rímelő választ adni, a tökéletesen megválogatott termékek és szolgáltatások kiajánlásával és biztosításával.
Hát, ezek vagyunk mi. 🙂

Vidám csevegés

Az arcok a vonal túlsó végén:

Helyfoglaló 400 x 400

Czidor Andrea

igazgató
"Ez csapatsport. Sikert csak olyan csapattal lehet elérni, aminek minden tagja egy irányba húz és azonos szinten tesz hozzá a sikerhez."
Helyfoglaló 400 x 400

Szatmáry Mariann

irodavezető
"Minden érdeklődő egy új történet, egy új kaland. Segíteni, támogatni egy új otthon megszületését vagy megújulását, együtt örülni a sikernek: álommunka"
Helyfoglaló 400 x 400

Rippel Csaba

logisztika
"Az út az otthonom. Ismerem az országot, mégis feltöltenek az előttem álló feladatok: új helyek, új emberek, megoldandó, leküzdendő problémák."
Szakértelem, profizmus, rugalmasság, odafigyelés, segítőkész hozzáállás. Nem volt olyan kérdésem, amelyre ne kaptam volna korrekt választ, a termékek kiválasztásában és a szállításban is nagy segítségemre voltak. A megrendeléstől a szállításig minden flottul ment. Az utánrendelések és a visszáru kezelése is zökkenőmentes volt, felülmúlta a várakozásaimat. Jó minőségű terméket kaptam jó áron. Ilyen kiszolgálásnak kellene lennie minden üzletben, csak ajánlani tudom!
Helyfoglaló 400 x 400
Tompek Tamás
Idén ősszel kellett újrazsindelyezni a házunkon a tetőt. Véletlenül találtam rá a cégre az interneten. Nagyon korrekt, kedves, segítőkész kiszolgálás és kommunikáció jellemzi őket. Mindent rendben, a megbeszélt időben, kifogástalan minőségben szállítottak. Igazán kedvező áron tudtuk megvenni náluk a tetőfedő anyagokat, és jó 3 hónapig, munkálatokat megkezdéséig, díjmentesen tárolták is részünkre. A kivitelező szakembert is ők ajánlották, vele/velük is maximálisan meg voltunk elégedve. Teljes mértékben elégedettek voltunk, csak ajánlani tudom
Helyfoglaló 400 x 400
Runtág Margit

Rólunk

Helyfogó 1170 x 60
Ingyenes házhoz szállítás

450,000.- Ft vásárlás felett!

Visszáru lehetőség

A megmaradt terméket visszavesszük

Akár 30 év garancia…

... benne a híres IKO Platina Időszak!

Biztonságos fizetés

SSL titkosított pénztár