Kosár

Hívjon minket! +36-30-468-9945

Ingyenes házhoz szállítás 350,000.- Ft vásárlás felett, az ország egész területén!

Rólunk

Pár szóban arról, kik vagyunk, honnan jöttünk, mit csinálunk és hóvá szeretnénk eljutni...

A kezdetek

Kalandunk 2004-ben kezdődött

A külkereskedelem és a disztribúció világából érkeztünk és azt tapasztaltuk, hogy az építőanyag kereskedelemben még nem evidencia a vevő mindenhatósága, a kiszolgálás és nem csak a forgalmazott anyagok prémium minősége.  Azt a színvonalat, hozzáállást, ami külföldi partnereinkkel tárgyalva egyértelmű és megszokott volt, azt vásárlóként nem mindig tudtuk tetten érni… 

Tárgyaló szoba
Emberek a metrón
... a folytatás...

Fókuszban a Vevő = Ön

Így aztán arra jutottunk, hogy van létjogosultsága egy olyan építőanyag kereskedő cégnek, ahol a fókuszban a vevő áll, nem csak szlogenek és hangzatos közhelyek szintjén, hanem a szó leghagyományosabb értelmében: számunkra az hajtja a legnagyobb hasznot, ha teljesen vevőink felé fordulva, igényeiket a legteljesebb mértékben kielégítve végezzük munkánkat. 

... a jelen

Csapatmunka - sikerünk titka

Ez a filozófia annyira átitatja cégünket, hogy a folyamatos bővülés során is olyan csapattagokat vonzottunk be, akik makulátlanul magukévá tették ezt a gondolkodást. Minden új érdeklődő egy új helyzet, amit szeretnénk megismerni, értékelni majd az erre a helyzetre legjobban rímelő választ adni, a tökéletesen megválogatott termékek és szolgáltatások kiajánlásával és biztosításával.
Hát, ezek vagyunk mi. 🙂

Vidám csevegés

Az arcok a vonal túlsó végén:

Helyfoglaló 400 x 400

Czidor Andrea

igazgató
"Ez csapatsport. Sikert csak olyan csapattal lehet elérni, aminek minden tagja egy irányba húz és azonos szinten tesz hozzá a sikerhez."
Helyfoglaló 400 x 400

Szatmáry Mariann

irodavezető
"Loyal customers, they don’t just come back, they don’t simply recommend you, they insist that their friends do business with you."
Helyfoglaló 400 x 400

Balonyi Beatrix

ügyintéző
"You’ll never have a product or price advantage again. They can be easily duplicated, but a strong customer focus can’t be copied."
Helyfoglaló 400 x 400

Rippel Csaba

logisztika
"Get closer than ever to your customers. So close that you tell them what they need well before they realize it themselves."
Szakértelem, profizmus, rugalmasság, odafigyelés, segítőkész hozzáállás. Nem volt olyan kérdésem, amelyre ne kaptam volna korrekt választ, a termékek kiválasztásában és a szállításban is nagy segítségemre voltak. A megrendeléstől a szállításig minden flottul ment. Az utánrendelések és a visszáru kezelése is zökkenőmentes volt, felülmúlta a várakozásaimat. Jó minőségű terméket kaptam jó áron. Ilyen kiszolgálásnak kellene lennie minden üzletben, csak ajánlani tudom!
Helyfoglaló 400 x 400
Tompek Tamás
Idén ősszel kellett újrazsindelyezni a házunkon a tetőt. Véletlenül találtam rá a cégre az interneten. Nagyon korrekt, kedves, segítőkész kiszolgálás és kommunikáció jellemzi őket. Mindent rendben, a megbeszélt időben, kifogástalan minőségben szállítottak. Igazán kedvező áron tudtuk megvenni náluk a tetőfedő anyagokat, és jó 3 hónapig, munkálatokat megkezdéséig, díjmentesen tárolták is részünkre. A kivitelező szakembert is ők ajánlották, vele/velük is maximálisan meg voltunk elégedve. Teljes mértékben elégedettek voltunk, csak ajánlani tudom
Helyfoglaló 400 x 400
Runtág Margit

Rólunk

Helyfogó 1170 x 60
Ingyenes házhoz szállítás

350,000.- Ft vásárlás felett!

Visszáru lehetőség

A megmaradt terméket visszavesszük

Akár 30 év garancia…

... benne a híres IKO Platina Időszak!

Biztonságos fizetés

SSL titkosított pénztár