Dekopírfűrész (kiszúrófűrész) Bosch PST 900 PEL

63 000 Ft (Bruttó) / darab

Dekopírfűrész (kiszúrófűrész) Bosch PST 900 PEL

– Pontos, gyors és tiszta munkavégzés
– Bosch minőség

Dekopírfűrész (kiszúrófűrész) Bosch PST 900 PEL – zsindely felrakáshoz, famunkához – BOSCH márka, megbízhatóság, Power Light technológia.

Rendelési és számlázási mértékegysége: darab

Elfogyott

Értesítsenek, amikor ez a termék ismét raktáron lesz

Rendelési lépésköz 1

INGYENES házhoz szállítás az ország egész területén 450,000.- Ft vásárlás felett!

Biztonságos fizetési lehetőség

OTP Simple Payment Logo - zsindely.hu

Dekopírfűrész (kiszúrófűrész) Bosch PST 900 PEL

Dekopírfűrész minden famunkához kell. A kiszúrófűrész általánosan használt szerszám, a tető készítésének szinte minden fázisában szükség lehet rá. OSB lap bonyolultabb szabása esetén ideális szerszám lehet.

IKO zsindely | zsindely.hu zsindely webáruház 1
IKO zsindely | zsindely.hu zsindely webáruház 2

Bosch minőség = Dekopírfűrész (kiszúrófűrész) Bosch PST 900

Mi a minőségben hiszünk. Szeretünk biztonságot, hosszú távú megbízhatóságot kínálni.  Ezért az IKO zsindely márka mellé vezető kisgépgyártók temékeit kínáljuk. Bosch, Bostitch: a szakma legjava.

Vásárlás vagy bérlés? Ön dönt…

Kisgépeinket megvásárolhatja új, gyári csomagolásban, vagy bérbe is veheti őket!

Ha pedig érdekli egy alíg használt, jó karban évő gép másodkézből: válasszon bérgépeink közül, melyeket néhány bérlet után leszállított áron bocsátunk áruba. Itt természetesen szemfülesnek kell lenni, mivel ezek a gépek nagyon gyorsan gazdára találnak!

Kiszúró fűrész / dekopírfűrész - kisgép bérlés - zsindely.hu

Kisgép bérlés

Amennyiben bérelni szeretné kisgépeinket, úgy egyszerűen tegyen a kosarába annyi „darab” heti bérletet, ahány hétre az adott szerszámot használni szeretné. Így zsindely megrendelésével együtt a kisgép bérletet is ki tudja fizetni.

Legnépszerűbb kisgépünk természetesen a zsindely felrakáshoz használt szögbelövő puska. Ezt a kisgépet nem csak heti- de napi időszakra is lehet bérelni, hiszen egy hétvége is elegendő lehet egy kisebb zsindely tető (faház, előtető, garázs) lezsindelyezéséhez. Így a szögbelövő bérlése ideális választás lehet. Található még kínálatunkban körfűrész, dekopírfűrész és hőlégfúvó is. 

A kisgép bérlete során kauciót kérünk átvételkor és a gép visszaadásakor ellenőrizzük annak állapotát. A munka természetéből adódó kopásokat, a használat okozta apró sérüléseket természetesen elfogadjuk, de a gépek túlterheléséből vagy nem rendeltetésszerű használatából adódó károkat a kaució terhére javíttatjuk.

Használt kisgép vásárlás

A fent részletezett kisgépeinket csak bizonyos határok között hagyjuk leamortizálódni. 4-5 bérbeadás után felkínáljuk őket eladásra, hiszen sok partnerünk (kivitelezők, tetőfedők) tudják még hosszú ideig eredményesen használni ezeket a gépeket. Természetesen a használt kisgépeket jelentős kedvezménnyel értékesítjük. Ezek a gépek az esetek nagy többségében még a garanciális idejük végét sem érik el, így az ezeket megvásárló vevőink sokszor nagyon kedvező lehetőséget kapnak.

Természetesen az ilyen lehetőség elkapásához kis szerencse is kell, hiszen az idő nagy részében ezek a kisgépek a szezonban dolgoznak, ki vannak bérelve és amikor felkínálásra kerülnek, általában nagyon gyorsan gazdára is találnak.

Amennyiben tehát nem szeretne nagyobb összeget invesztálni a szerszámparkba, vagy ha csak egy kisebb projekt zsindelyezésén dolgozik, ésszerű választás lehet a kisgép bérlet, esetleg -kis szerencsével- a használt kisgép vásárlás.

 

További információk

Tömeg1 kg
Méretek0,5 × 0,5 × 0,25 m

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Dekopírfűrész (kiszúrófűrész) Bosch PST 900 PEL” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizennyolc − nyolc =