HASZNÁLT – Szögbelövő zsindelyhez Bostitch RN46

49 999 Ft (Bruttó) / darab

Használt szögbelövő értékesítése
Bérletre kiadott Bostitch RN46 zsindelyező szögbelövő gép

– Használt, de jó állapotú gép
– Néhány alkalommal bérbe adott gépek
– Bostitch garancia
– Olcsó, kedvezményes vásárlási lehetőség

Pár alkalommal bérbe adott szögbelövőinket kiárusítjuk, majd flottánkat új gépek beszerzésével tartjuk mindig azonosan magas minőségi színvonalon,. Ezek a használt szögbelövő gépek vásárolhatók meg, amikor éppen rendelkezésre állnak! Használt szögbelövő értékesítése – Pár alkalomra bérbe adott gépeink értékesítése jelentős kedvezménnyel. Jó állapotú, használt szögbelövő

Rendelési és számlázási mértékegysége: darab

Elfogyott

Értesítsenek, amikor ez a termék ismét raktáron lesz

Rendelési lépésköz 1

INGYENES házhoz szállítás az ország egész területén 450,000.- Ft vásárlás felett!

Biztonságos fizetési lehetőség

OTP Simple Payment Logo - zsindely.hu

Bostitch szögbelövő puska zsindely felrakáshoz | RN46 | zsindely.hu
HASZNÁLT – Szögbelövő zsindelyhez Bostitch RN46
49 999 Ft (Bruttó) / darab

 

Használt szögbelövő

Használt szögbelövő = Gazdaságos, költségkímélő és mégis biztonságos! Bostitch szögpuskáinkat pár használat után értékesítjük és flottánkat új gépekkel töltjük fel. Ezek a 4-5 alkalommal használt szögbelövők jelentős kedvezménnyel kerülnek tovább értékesítésre és még hosszú ideig szolgálják gazdájukat. 

IKO zsindely | zsindely.hu zsindely webáruház 1
IKO zsindely | zsindely.hu zsindely webáruház 2

Új vagy használt szögbelövő?

Nos, amennyiben hosszú távra tervez és többször fog zsindelyezni, vagy nagy felületű projektnek kez neki, úgy érdemes beruháznia egy gyári szögbelövőbe. Ezek a kisgépek megbízhatóan és robosztus erővel végzik munkájukat. A Bostitch garanciája továbbértékesítés során is a gépen marad és a gyári szám segítségével érvényesíthető.

Szerencsére ugyanez igaz a használt gépekre is, ez az oka annak, hogy viszonylag kevés használat után értékesítjük ezeket a gépeket – gíy azok megvásárlója is élvezheti még a gyári garancia nyújtotta előnyöket és biztonságot.

Ha a zsindely már megvan…

…akkor még nincs kész a tető! Rengeteg apró tartozék, fontos rendszerelem kell még ahhoz, hogy egy tökéletesen működő zsindelytető legyen a végeredmény. De ne aggódjon: a zsindely.hu webáruházban ezeket össze tudja mind válogatni, mert mottónk:
MINDENT EGY HELYRŐL!

IKO zsindely | zsindely.hu zsindely webáruház 3

Ha a Szögbelövő zsindelyhez Bostitch RN46 vásárlás túl sok…

…akkor béreljen egyet erre az egy projektre! Gépeink nagy többségét heti bérletbe is kiadjuk, sőt, ezeket a bérbe adott gépeket 4-5 alkalom után értékesítjük is! 

Kérdezzen rá kollégáinknál ezekre a hihetetlenül kedvező áron elérhető, használt gépekre. Hátha pont szerencséje van!

Bostitch szögbelövő puska zsindely felrakáshoz | RN46 | zsindely.hu

Kisgép bérlés

Amennyiben bérelni szeretné kisgépeinket, úgy egyszerűen tegyen a kosarába annyi „darab” heti bérletet, ahány hétre az adott szerszámot használni szeretné. Így zsindely megrendelésével együtt a kisgép bérletet is ki tudja fizetni.

Legnépszerűbb kisgépünk természetesen a zsindely felrakáshoz használt szögbelövő puska. Ezt a kisgépet nem csak heti- de napi időszakra is lehet bérelni, hiszen egy hétvége is elegendő lehet egy kisebb zsindely tető (faház, előtető, garázs) lezsindelyezéséhez. Így a szögbelövő bérlése ideális választás lehet. Található még kínálatunkban körfűrész, dekopírfűrész és hőlégfúvó is. 

A kisgép bérlete során kauciót kérünk átvételkor és a gép visszaadásakor ellenőrizzük annak állapotát. A munka természetéből adódó kopásokat, a használat okozta apró sérüléseket természetesen elfogadjuk, de a gépek túlterheléséből vagy nem rendeltetésszerű használatából adódó károkat a kaució terhére javíttatjuk.

Használt kisgép vásárlás

A fent részletezett kisgépeinket csak bizonyos határok között hagyjuk leamortizálódni. 4-5 bérbeadás után felkínáljuk őket eladásra, hiszen sok partnerünk (kivitelezők, tetőfedők) tudják még hosszú ideig eredményesen használni ezeket a gépeket. Természetesen a használt kisgépeket jelentős kedvezménnyel értékesítjük. Ezek a gépek az esetek nagy többségében még a garanciális idejük végét sem érik el, így az ezeket megvásárló vevőink sokszor nagyon kedvező lehetőséget kapnak.

Természetesen az ilyen lehetőség elkapásához kis szerencse is kell, hiszen az idő nagy részében ezek a kisgépek a szezonban dolgoznak, ki vannak bérelve és amikor felkínálásra kerülnek, általában nagyon gyorsan gazdára is találnak.

Amennyiben tehát nem szeretne nagyobb összeget invesztálni a szerszámparkba, vagy ha csak egy kisebb projekt zsindelyezésén dolgozik, ésszerű választás lehet a kisgép bérlet, esetleg -kis szerencsével- a használt kisgép vásárlás.

 

További információk

Tömeg1 kg
Méretek0,5 × 0,5 × 0,25 m

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„HASZNÁLT – Szögbelövő zsindelyhez Bostitch RN46” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

egy × 1 =