AKCIÓS zsindely

 

Akciós zsindely – mindenki szeret olcsó zsindelyt vásárolni: ebben segít zsindely webáruházunk akciós zsindely kategóriája.

Itt találja akciós zsindely kínálatunkat, amelyben jelenleg kedvezményesen megvásárolható zsindelyeink szerepelnek.

Akciós IKO zsindely kategória a zsindely.hu webáruházban
Show Filters

1–30 termék, összesen 55 db

1–30 termék, összesen 55 db

Akciós, olcsó IKO zsindelyek kategóriája.

Amennyiben olcsón szeretne hozzájutni az IKO zsindelyek piacvezető választékához, ezt a kategóriát böngéssze.

Akkor kerül ide egy termék, amikor akciósan kínálunk zsindelyt, követve a gyár akcióit, engedményeit. Ez jellemzően évente pár alkalommal történik. Az akciós zsindelyek két fajtáját különböztetjük meg:

  • AKCIÓS ZSINDELY – ezek a termékek az akciós időszakokon belül valamilyen kedvezménnyel kerülnek forgalomba. Első osztályú termékek, teljes gyári garanciális fedezettel 5 és 30 év között
  • ELFEKVŐ/OSZTÁLYOS MINŐSÉGŰ ZSINDELY – ezek a termékek valamilyen gyártási, szállítási vagy egyéb probléma miatt fennakadtak a gyár szigorú minőségellenőrzési folyamatának valamely pontján, így első osztályú anyagként nem kerülhetnek fogalomba. Ezeket a zsindelyeket erősen leszállított áron, gyártói garancia nélkül hozzuk forgalomba. Ezt a tényt mind a termék adatlapján, mind pedig később az értékesítési dokumentáción írásban rögzítjük. FIGYELEM! Ezek nem sérült zsindelyek! A gyártási selejt és a másodminőség teljesen eltérő kategóriák. A másod osztályú termék vízzárása hibátlan, eredeti funkcióját tökéletesen ellátja. Nagyon fontos, hogy vásárlási döntését a fentiek ismeretében hozza meg!